En summering av 2020

Året 2020 är ett historiskt tufft år för de allra flesta med anledning av den världsomspännande Coronapandemin. Absfront har tacklat utmaningarna genom att modigt fortsätta att våga satsa där det mest markanta resultatet är en flytt från fyra rum på Minc som omvandlats till egna rymliga lokaler i historiska Stormhallen ett par stenkast från Malmö Central. Eftersom vi växt från nio till tretton medarbetare under året, var det hög tid för en omgruppering, och den nya spektakulära lokalen ger en fortsatt möjlighet till att växa uppåt 30 medarbetare.

Vy från Stormhallen
Vår nya vy från Malmökontoret 2021!

Året präglas givetvis också av att fler börjar upptäcka Absfront och den specialistkompetens inom Microsoft Dynamics 365 CE/CRM som vi bygger upp. Även om vi är ett litet bolag är vi stora inom vår nisch, och detta märker vi t.ex. genom en allt tätare kommunikation med Microsoft och att allt fler stora IT-företag vill samarbeta med oss i sina CRM-projekt. Microsoft höjer dessutom kraven inom kort för möjligheten att uppnå guldpartnerstatus (vilket såklart gynnar oss!) och kommer att innebära att Absfronts ställning ytterligare stärks på marknaden.

Andra glädjeämnen är att vi under året, som en av Sveriges första Microsoftpartners, haft förmånen att arbeta i kundprojekt med Dynamics 365 for Marketing. Rent allmänt har Absfront en stark ställning inom just Marketing då vi även har flera kunder på ClickDimensions. Vi har också som ett av få Microsoftpartners i Sverige under hösten publicerat våra egna Dynamics 365 produkter på Microsoft AppSource där vi nu konkret börjar märka av ett ökat antal förfrågningar.

Avslutningen av året präglas av kampanjer och förberedelser för en rivstart på det nya året 2021! För tillfället kör vi en massiv inspirationskampanj ”Boost by Absfront” där vi i början på nästa år kommer att följa upp med olika digitala presentationer och dela med oss av våra erfarenheter. I mitten av februari går sedan startskottet för en etablering av ett kontor i Göteborg med initialt två nya medarbetare! Kontoret kommer att gå under benämningen ”Absfront West” och vi är såklart väldigt laddade och förväntansfulla inför detta!

Sist, kanske det allra viktigaste. Absfront har haft ett fantastiskt år och har därmed haft utrymme för att flera gånger under året kunnat skänka en slant till olika organisationer som alla på olika sätt gör en välbehövlig insats för samhället. Nu i december ger vi till Unicef och bidrar med 40 Nödpaket innehållandes vaccin, vätskeersättning, näringstillskott, filt och nalle.