Implema och Absfront inleder samarbete kring CRM med Microsoft Dynamics 365 och Power Platform

Implema och Absfront inleder samarbete i syfte att utveckla gemensamma affärer inom CRM-området med fokus på den svenska marknaden och att samverka i gemensamma projekt. Implema är en ledande leverantör av affärssystemslösningar med en tydlig strategi att utvidga inom CRM – Customer Relationship Management

Ladda ned press-release här:

Implema och Absfront inleder samarbete kring CRM med Microsoft Dynamics 365 och Power Platform

Implema och Absfront inleder samarbete i syfte att utveckla gemensamma affärer inom CRM-området med fokus på den svenska marknaden och att samverka i gemensamma projekt. Implema är en ledande leverantör av affärssystemslösningar med en tydlig strategi att utvidga inom CRM – Customer Relationship Management

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärsstödslösningar baserat på marknadens ledande affärssystem: SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste och tryggaste vägen till framtidens affärssystem.

Absfront är en av de ledande CRM-aktörerna i Sverige som fokuserar på Microsoft Dynamics 365 med ett team som har mer än 15 års erfarenhet inom plattformen. Genom att erbjuda såväl tjänster som add-ons skapar Absfront lösningar för kunder av olika storlek och olika branscher där en del av dessa är paketerade som nyckelfärdiga branschlösningar.

Jörgen Aronsson, VD Implema, säger “Vi ser mycket positivt på samarbetet med Absfront där de med sin kompetens och lösningar stärker den satsning på CRM och Power Plattform som vi på Implema inlett.”

Jörgen Aronsson, VD Implema

Aronsson fortsätter: ”När man kombinerar Implemas erfarenhet, ledande erbjudande inom affärssystem och oerhört framgångsrika implementationsmodell med Absfronts leveranskapacitet och spetskompetens inom Dynamics CRM får vi ett mycket starkt erbjudande som hjälper våra kunder framtidssäkra sin verksamhet genom intelligent digitalisering”

Sebastian Merlöv, VD Absfront

“På Absfront ser vi att den bästa vägen till kunderna är att gå tillsammans med samarbetspartners som Implema. Vi kan tydligt komplettera varandras kompetenser och erfarenheter för att skapa långsiktiga lösningar,” säger Sebastian Merlöv, VD på Absfront. ”Vi har också en gemensam strategi att erbjuda paketerade lösningar för att starta upp nya projekt till en avgränsad kostnad och snabbare implementation än traditionella projekt.”

För mer information, kontakta
Sebastian Merlöv
VD, Absfront AB
+ 46 705 17 94 03
sebastian.merlov@absfront.com

Mattias Liss-Daniels
Dynamics CRM Lead, Implema AB
+46 735 19 63 00
mattias.liss-daniels@implema.se

Om Implema
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärsstödslösningar baserat på marknadens ledande affärssystem: SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste och tryggaste vägen till framtidens affärssystem. Implema har huvudkontor i Stockholm med lokala kontor i Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget, som grundades 1998, omsätter 250 miljoner kronor och har 160 medarbetare. Implema ägs fortfarande av de fyra grundarna som samtliga är aktiva i bolaget.
www.implema.se

Om Absfront
Absfront är ett specialistföretag som hjälper sina kunder att bli bäst i världen på Customer Relationship Management med Microsofts affärsapplikationer som plattform. Absfronts certifierade experter levererar lösningar inom Microsoft Dynamics 365 Sales, Customer Service, Marketing och Field Service tillsammans med add-ons för branscher som tjänsteföretag, tillverkande, Life Science och konsumentprodukter. Företaget är etablerat i Malmö och Göteborg med kunder i hela Norden.
www.absfront.se