Absfront 2 years

Absfront firar två år!

Absfront såg dagens ljus den 15 september 2019 genom ett samgående mellan två företag och med ambitionen att bli ett av Sveriges ledande företag inom Dynamics 365 CE/CRM och Power Platform. Då var vi ett litet hängivet team på åtta personer.

Efter ett år på Minc, en startup-hubb i Malmö, flyttade vi in i fantastiska Stormhallen i Malmö, Sveriges första badmintonhall anno 1933! Det rådde ingen tvekan att flytta in i egna stora lokaler trots rådande Covid-pandemi. Inte heller fanns det någon tvekan när vi bara ett par månader senare också startade upp ett dotterbolag med kontor i Göteborg.

Idag, efter exakt 2 år, kan Absfront stoltsera med 21 medarbetare, kontor i Malmö och Göteborg och dessutom ett säljkontor i Stockholm. Och fortfarande är vi lika hängivna att leverera maximal affärsnytta till våra kunder med Dynamics 365 CE/CRM som plattform!