Wave 2 för Dynamics 365 CE/CRM

De senaste veckorna har vi hjälpt våra kunder att gå igenom deras lösningar inför Wave 2, dvs Microsofts huvuduppdateringar som sker mellan oktober och mars. För Dynamics 365 CRM/CE handlar Wave 2 mycket om att öka användarvänligheten.

Vi gillar framförallt att shift-funktionen för att välja flera poster är tillbaka. Dessutom fungerar den väldigt bra med den förbättrade bulkuppdateringen. En annan smidig funktion är att lägga till tillfälliga kolumner i vyn, som är perfekt om man behöver titta på ytterligare detaljer vid ett enskilt tillfälle. Något som många med oss kommer att uppskatta är att kunna öppna ett nytt fönster för en specifik post och sedan komma tillbaka till huvudsidan när man stänger fönstret. Vi gillar också att vyerna och menyn har fått sig ett rejält facelift. Det kommer mera men det som blir mest spännande är ändå den förbättrade integrationen mot Teams. Mer om det i januari.

Vilken är din nya favoritfunktion?