Snabbporträtt av Amanda

Idag hänger vi lite med Amanda Kullberg, en inredningsintresserad hundägare som älskar att vara på havet, helst på en segelbåt eller i en kajak. Amanda började på Absfront i september 2021 och har nyligen klarat sin Microsoft PL-200-certifiering, vilket innebär ett bevis på goda kunskaper i Microsoft Power Platform .


Just nu fyller hon arbetsdagarna hos en specifik kund, där hon har rollen som Product Owner för Digital Marketing, en roll som passar henne som handen i handsken efter studier i design, UX (User Experience) och produktutveckling på Chalmers. Att hon har två och ett halvt års erfarenhet från försvaret är säkert inte heller en nackdel i arbetet.
Amanda, vad är det bästa med att jobba på Absfront?

“Det bästa med Absfront är möjligheterna att få testa på olika roller och nya saker, man växer oerhört fort. Tack vare vi är ett relativt litet företag så är det lätt att grabba tag i rätt person om man behöver hjälp eller tips. Jag gillar också att man får träffa många olika kunder och lära känna deras bransch, och inte minst att man får utmanas i att hitta den bästa lösningen för just dem.”

Är du också intresserad av att jobba med Microsoft Dynamics 365, vill jobba i Göteborg och tycker att Amanda verkar vara en härlig kollega (det är hon!)?
Då vill vi gärna att du hör av dig!