Medarbetarporträtt: Axel

Här har ni vår mycket uppskattade och hjälpsamma kollega Axel Girgensohn som arbetar som Functional Consultant. Efter att ha jobbat lite drygt ett halvår på Absfront blev vi lite nyfikna på hur han tycker att den första tiden har varit. Och så här svarar han:

”Det har varit sju spännande månader. Jag kommer i kontakt med många kunder i olika branscher och väldigt olika installationer i Dynamics 365. Jag tycker om att lösa problem och jag drivs av att göra användarnas jobbdag enklare och roligare genom att konfigurera deras lösningar i Sales, Customer Service och Marketing på bästa sätt. Kan jag inte själv lösa problemet så har Absfront en bra mix av kompetenser och det finns alltid någon att diskutera med. Dessutom har vi roligt ihop! Privat snickrar jag, vilket ju också är problemlösning, eller så kopplar jag av på min landsvägscykel genom Skånes vackra landskap.”