Absfront firar 3 år

Idag är det 3-årsdagen sedan Absfront den 5 september 2019 bildades genom en sammanslagning mellan två Microsoft CRM-bolag i Malmö. Vid samgåendet var vi 8 anställda i tre kontorsrum på inkubatorn Minc i Malmö.

Idag har vi två egna kontor i Malmö och Göteborg och i praktiken fyrdubblat verksamheten med totalt 31 anställda. Trots omständigheterna med att både satsa och växa ett bolag helt organiskt under Covid-pandemin så har siffrorna varit positiva och kunder på Microsoft Dynamics CE/CRM har i jämn takt fortsatt att trilla in. Att Absfront redan blivit ett av Sveriges mest framgångsrika CRM-bolag beror såklart på flera saker, men framför allt har vi haft förmågan och förmånen att knyta till oss många riktigt tongivande medarbetare över tid som både utvecklar Absfront och våra kunder.