Medarbetarporträtt: Tariq

Här har ni Tariq Hameed som jobbat som utvecklare på Absfront i drygt ett år.

Innan Tariq började på Absfront studerade han till webb­utvecklare inom .NET. Tariq ingår i vår arbetsgrupp Absfront Sprint, där vi jobbar med flera kunder, och där vi hanterar både support och mindre projekt. I Absfront Sprint jobbar vi även med utveckling av våra egna produkter, till exempel Absfront Accelerator och Absfront GDPR. Dessa produkter kan beskrivas som tilläggsprodukter som är helt integrerade med Dynamics365.

Tariq, vad gör du just nu i Absfront Sprint?

Just nu håller jag på med att uppdatera kundernas miljöer med den senaste versionen av vår Accelerator. Dessutom håller jag på med intern produktutveckling.

Hur är det att jobba i Absfront Sprint?

Jag gillar att jobba i Absfront Sprint eftersom det ger erfarenhet och utveckling. Det finns möjlighet att arbeta med olika kundprojekt, intern produktutveckling och supportärenden. Jag gillar verkligen nya utmaningar och när jag fastnar har jag erfarna kollegor tillhands.

Vad gör du när du inte jobbar?

Då har jag fullt upp med fru och tre barn. Vi gillar att spela fotboll och cykla. På söndagar brukar jag spela cricket i Limhamn med vänner.

Har du några tips på ställen att hänga med familjen i Malmö?

Det finns många vackra ställen i Malmö. Vi gillar att hänga i Folkets park och Kungsparken till exempel.