Fast Start Marketing, Sales & Customer Service

Är du ett litet eller mellanstort företag som är trött på CRM-lösningar som inte skapar den nytta för ditt företag och dina användare som du förväntar dig? Vill du bättre få ihop ditt arbete kring marknadsföring, försäljning eller support till en begränsad insats så att du kan bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer?

Absfronts lösning

Genom Absfront Accelerator 365 och vårt ”Fast Start”-koncept kan du få en kompetent, enkel och användarvänlig CRM-lösning inom något av de områdena inom CRM som är viktigast för dig. Inom 3 veckor kan du vara uppe och köra där vi också skapat utrymme för dig att justera lösningen så att den passar dina behov.

Genom en prenumerationsmodell så är investeringen i starten begränsad och den löpande kostnaden baserat på de behov ditt företag har.

“BEST PRACTICE”INNOVATIVINTEGRERAD
En lösning som bygger på ”best practice” inom CRM för små- och medelstora företag oavsett bransch i SverigeSkapar möjlighet att öka konkurrenskraften med funktioner som gör att du kan ligga steget före!Integreras enkelt med Microsofts affärsapplikationer inom Microsoft Dynamics 365 och Office365

Vill du veta mer?

På Microsoft Marketplace kan du läsa mer om dessa lösningar:

Eller kontakta oss på: sales@absfront.com

Exempel från Absfront Accelerator 365-add on

En förbättrad kundöversikt
Förbättrad 360-graders översikt på varje kund
Förbättrad hantering av affärsmöjligheter