Partnersamarbeten

För Absfront är samarbete nyckeln till både vår egen och våra kunders framgång. Nedan listar vi den typ av samarbeten Absfront har och de företag vi samarbetar med inom de områdena.

Strategisk partner

Microsoft

Microsoft har sedan starten varit Absfronts strategiska partner kring både utveckling samt marknadsföring och försäljning. Därför har vi alltid legat längst fram för att anamma nya version av Microsoft CRM/Dynamics 365 men också att hela tiden vara den partner i Sverige som ligger i den absoluta täten för att certifiera verksamheten i det partnersamarbetet vi har med Microsoft. Att vara en guldpartner till Microsoft ger inte så stort direkt värde för dig som kund men säger mycket om att vi alla år nått denna nivå med Microsoft.

Tekniska partners

Det finns ett antal komponenter i de lösningar som vi levererar där vi identifierat viktiga komponenter som tillför stor nytta för våra kunder. Antalet är inte stort och de ska ha ett tydligt komplement till Microsoft Dynamics CRM-plattformen

Clickdimensions

Clickdimensions är den absoluta ledaren för add-on till digital marknadsföring på Dynamics 365-plattformen. Det är en produkt Absfront arbetat med under flera år och ofta inkluderar i lösningar som vi hjälper våra kunder med kring digitalisering av affärsrelationer. Läs mer om Clickdimensions här.

Resco

Mobilitet som är stabil och användarvänlig är en central komponent för våra kunder med personal som arbetat ute på fältet med försäljning eller service. Resco har under flera år varit den ledande lösningen för att göra Microsoft Dynamics 365 mobil på alla plattformar med smart och kraftfull funktionalitet ut till ” any device”. Absfront har arbetat med Resco under många år och har implementerat lösningen hos kunder i fler än 10 olika länder genom åren. Läs mer om Resco här.

Försäljnings- och implementationspartners

Ända sedan Absfront grundades har man framgångsrikt samarbetat med olika företag som helt eller delvis satsar på Microsoft Dynamics 365 eller närliggande lösningar. Huvuddelen av Absfronts kunder har implementerats med stöd av partners på olika sätt. 

Samarbeta med oss

Efter ca 12 år av framgångsrikt samarbete med många företag vet vi hur vi kan skapa ett samarbete som är pragmatiskt och som ger affärsnytta både för dig som samarbetspartner och för dig som kund som kanske redan har en IT-partner som du vill fortsätta arbeta med men som inte har så djup kompetens inom Dynamics 365. Vi har färdiga lösningar för hur dessa samarbeten kan se ut kommersiellt och i praktiken för samarbete i projekt. Skicka ett e-post till partner@absfront.com .

Pågående samarbeten

Absfront har ett antal pågående samarbeten med andra Dynamics 365 partners i Sverige och i Europa som inom primärt att sälja och implementera vår “Trade-Sale” add-on men också där vi bistår med Absfronts djupa kompetens inom Microsoft Dynamics 365