Traineeprogram på Absfront 2023

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen inom områden som framförallt systemutveckling, datavetenskap och ekonomi/IT? Vi söker nu fem nya trainees med intresse för att arbeta i konsultrollen som systemutvecklare, applikationsspecialist, projektledare och/eller affärsutvecklare.

Vi startar årets traineeprogram i augusti 2023 och upprepar föregående års framgångsrika koncept med en inledande intensiv 6-8 veckors onboarding och internutbildning. Här får du en bred introduktion till bl.a. Microsofts CRM plattform, olika applikationer, portaler, systemutvecklingsmiljöer, kundreseprocesser, agil metodik, automationer, konsultrollen och mycket annat. Därefter, med god hjälp från dina CRM-kollegor, slussas du gradvis ut som juniorkonsult i våra kundprojekt eller i vår interna produktutveckling.

Parallellt ingår du också i vår koncern CombinedX traineeprogram på 6 månader där du tillsammans med traineer från våra andra åtta olika koncernföretag, får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid fem tillfällen. Utbildningarna sker på olika orter och vi stannar kvar över natten för att kunna nätverka och umgås efter utbildningspassen.

Vilka är vi?

Absfront är ett nischat och sammansvetsat IT-konsultföretag, med 32 anställda och kontor i Malmö och Göteborg som helt fokuserar på Microsofts affärssystem inom CRM, Customer Relationship Management. Globalt är marknaden omfattande och i Skandinavien är Microsoft ledande inom området CRM-system, med applikationer inom försäljning, marknadsföring och kundtjänst, för stora och medelstora företag. Vi arbetar i många olika spännande projekt, med välkända företag och varumärken, där våra konsulter bidrar med värdefull utveckling och kunskap om kundresor.

Varför välja Absfront?

Vi är ett av Sveriges mest expansiva IT-konsultföretag inom Microsoft CRM och har snabbt blivit ett av de ledande företagen i vår nisch. Vi är målmedvetna, fokuserade, transparanta och med snabba beslutsvägar i en platt organisation. Vi lever självklart CRM som vi lär och har en hög ambitionsnivå att alla ska certifiera sig på Microsofts olika teknologier. Vi har en företagskultur där vi ständigt fokuserar på en kombination av våra värderingar: Samarbete, Hållbarhet, Individuell utveckling, Framåtanda och Transparens (vi kallar det SHIFT).

Låter det intressant?
Sök idag eller tipsa en vän!

Start: 21 augusti 2023
Ort: Malmö och Göteborg
Ansökan skickas till: job@absfront.com

Sista ansökningsdag: 30 april 2023