Absfront Support

Absfront erbjuder såväl kostnadsfri användarsupport på Microsoft Dynamics 365 och Absfront add-ons men också avancerad support anpassade lösningar på ett för kunderna kostnadseffektivt sätt.

Support Center

För Support, var vänlig kontakta:
Telefon:+46 40 660 74 90
E-post: support@absfront.com
Öppet vardagar 9-17
Helger och helgdagar stängt

Här för att hjälpa

Licensierade kunder med Microsoft Dynamics 365 och/eller Absfront add-ons har tillgång till Absfront support. Det inkluderar tillgång till:

  • Användarfrågor angående Absfront add-ons.
  • Göra ändringsförfrågningar inom befintlig CRM-lösning.
  • Begära hjälp med något som inte fungerar som det var menat.

Kostnadsfri användarsupport

Om du genom Absfront köper dina Microsoft Dynamics 365-licenser har du också kostnadsfri användarsupport från Absfront. Detta gäller självklart också funktioner som kommer med Absfront add-ons.

Uppdateringar tillgängliga kostnadsfritt

Nya releaser på Microsoft Dynamics 365 och Absfront add-ons är alltid tillgängliga kostnadsfritt. Beroende på hur stor uppdateringen är och på vilket sätt din lösning är anpassad tar Absfront betalt för de tjänster detta extra arbete innebär. För detta arbete får man alltid en beräknad tidsåtgång att ta ställning till.

Absfront SLA-kunder

För kunder med Support-avtal (Support Level Agreement) så arbetar Absfront inom de tidsgränser som har satts upp i de olika specifika avtalen. Genom supportavtalet får man tydliga eskaleringsnivåer där svårare problem hanteras under samma arbetsdag. Med Supportavtal ser Absfront också till att våra medarbetare i supporten har tillräckligt med information om dina lösningar för att så snabbt som möjligt kunna lösa problemet.